tag:blogger.com,1999:blog-8240800112946533308.post8095393137874010579..comments2023-08-01T14:21:25.383+02:00Comments on LA COCINA DE ANTAÑO: EL ESCALDADO Y LA PASA (EN MEMORIA DE PEP BAS)Kikohttp://www.blogger.com/profile/13420384596186040445noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-8240800112946533308.post-65222050219217749572010-09-05T14:48:39.970+02:002010-09-05T14:48:39.970+02:00moltes gràcies Elena, i sobretot moltes gràcies a ...moltes gràcies Elena, i sobretot moltes gràcies a Quico pel detall i la dedicatòria!!!Sènior Femeníhttps://www.blogger.com/profile/03523044428721157904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8240800112946533308.post-33549013317514505422010-09-02T18:01:41.874+02:002010-09-02T18:01:41.874+02:00M'ha agradat molt el que has escrit sobre la p...M'ha agradat molt el que has escrit sobre la pansa. Encara que sóc una habitual de la verema al meu poble (La Font de la Figuera), com allí no es fan panses, desconeixia al procés. <br />Per altra banda, m'han alegrat també les paraules que has dedicat a Pep; sóc molt amiga d'Olímpia.<br />Un abraç.<br />ElenaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/10231517983400499512noreply@blogger.com